top of page

za 12 apr

|

Amsterdam

Wafeltjes- en speculaasverkoop

Er was eens ... een roedel vol strijdvaardige wolven. Een voor een hadden de wolven een eigen karakter en eigen talenten.

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Wafeltjes- en speculaasverkoop
Wafeltjes- en speculaasverkoop

Tijd en locatie

12 apr 2025, 18:00

Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Er was eens ...

een roedel vol strijdvaardige wolven. Een voor een hadden de wolven een eigen karakter en eigen talenten. Twee moeilijke jaren passeerden waarin een vreemd virus de wolven teisterde en van elkaar afzonderde. Hierdoor heerste er heel wat onrust in de roedel.

Met de wintermaanden voor de deur, waren heel wat wolven bang dat ze dit jaar opnieuw alleen moesten jagen in plaats van samen op pad te kunnen gaan. Ook de leider van de roedel voelde dit aan. Daarom sprak hij hen moed in: 'Zoals elk jaar gaan we onze prooien lokken met allerlei lekkers. We doen dit door lekkere wafels en speculaas te verkopen aan familie en kennissen.  Zo kunnen we hopelijk genoeg geld in het wolvenpotje verzamelen om onze roedel blij en gezond te houden.'

Dit jaar was er echter iets speciaals, en daarhadden de wolven wel oren naar: 'Elke wolf die zorgt voor een goede verkoop zal extra beloond worden! Er zijn 3 tickets te verdienen: een bronzen, een zilveren en een gouden ticket. Bovendien zal, zoals elk jaar, de wolf met de grootste verkoop met de hoofdprijs naar huis gaan!'

Beste judoka

Beste ouder

Wil jij onze roedel helpen om er samen weer iets moois van te maken dit seizoen? Zet je dan zeker in! De tickets* bieden toegang tot leuke cadeautjes.

Bij 5 verkochte pakketjes krijg je een bronzen ticket, bij 15 verkochte pakketjes krijg je een zilveren ticket, bij 25 verkochte pakketjes krijg je een gouden ticket.

Samengevat:

 • (ver)koop speculaas en ambachtelijke vanille- en chocoladewafeltjes ten voordele van de clubwerking.
 • Bestellen kan je hier en dit tot en met 21 november
 • Bestelling kan je tijdens de trainingsuren ophalen op vrijdag 3 december in Eksel of zaterdag 4 december in Neerpelt
 • Psst, geheimpje: tijdens het ophaalmoment komt Sint ook langs

Sportieve groeten

Het clubbestuur

Tickets

 • Entreeticket

  € 75,00
  +€ 1,88 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page